preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload

Oana Bujgoi-Giurgiu - Producător

Oana s-a nascut in 29 iulie 1975, in Bucuresti, iar in 1998 a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Cantemir, Bucuresti.
In prezent este producatorul din partea romana al coproductiei DELTA, in regia lui Kornel Mundruczo, o coproductie Proton Cinema - Essential Film - Libra Film.
In perioada octombrie – decembrie 2004 a fost director de locatii al filmului Moartea domnului Lăzărescu, in regia lui Cristi Puiu.
Oana a coordonat, in septembrie 2004, o serie de 5 spoturi publicitare pentru Budweiser, Canada, iar in mai 2004 a coordonat si standul Romanian Film Promotion din cadrul targului “The Promotion Show”, desfasurat la Londra.
Din 2002 Oana este coordonatorul departamentului GUEST al Festivalului International de Film Transilvania (TIFF).
A produs, in perioada august 2003 - iulie 2004, emisiunea Cutia Neagra (reportaje si anchete sociale) difuzata pe postul Antena 1.
In ianuarie 2003, Oana a fost producatorul executiv pentru IMPACT – program TV bazat pe reportaje si anchete scurte difuzate de Prima Tv si in perioada martie – august 2002 a regizat o serie de filme documentare despre copiii institutionalizati si abandonati, difuzate pe postul Antena 1 in cadrul campaniei “Casa de copii nu e acasa”, finantata de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei.
In perioada decembrie 2000 - octombrie 2001 a fost directorul departmentului de productie al postului Atomic TV si producator al programului de sport extrem Hai Hui.
In 1997 ea a fost director de productie pentru filmul documentar suedez Sarmul discret al Bucurestiului si regizor al filmului documentar Panza de paianjen, productie LIBRA FILM. Intre 1995-1998 Oana a fost reporter/producator Tele 7abc.


Making of