preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload preload

Libra Film Productions

Libra Film este o companie de productie film/TV, infiintata in 1994. De atunci si pana in prezent, Libra a derulat proiecte importante din diverse domenii de activitate: film de lung metraj, film documentar, film TV. Printre cele mai recente se numara Marele Jaf Comunist, coproductie Les Films D’Ici – BBC – ZDF – France2, selectat in peste 30 de festivaluri internationale, precum celebrul IDFA, si premiat la festivaluri ca Madrid, Pessac, Gyor.
Libra Film Productions a fost implicata in numeroase spoturi publicitare si videoclipuri muzicale, devenind una dintre cele mai renumite case de productie din Romania. Libra a oferit de asemenea si servicii de casting pentru filme ca Tuvalu (regia Veit Helmer), sau Wolfzeit (regia Michael Haneke). In prezent, Libra Film pregateste debutul in lung metraj al celebrului regizor de teatru Silviu Purcarete, Conversatie cu Serafim, recent premiat cu Balkan Fund Award, pentru dezvoltarea scenariului.
Incepand cu 2006, Libra Film este coproducator al filmului Delta (regia Kornel Mundruczo) alaturi de Proton Cinema (Ungaria) si Essential Film Produktion GMBH (Germania).

{ English Language Icon }


Making of